Ögonskelning

5/5
Ögonskelning

Ögonskelning i Turkiet

De flesta vuxna som skelar har gjort det sedan de var barn, men ingenting permanent har gjorts åt det. Det handlar om muskler som inte fungerar riktigt som de ska, de muskler som styr ögonens rörelser. Vissa personer upplever bara ögonskelning när de är trötta, medan andra har det så gott som hela tiden. Om det inte hjälper med korrigerande glasögon kan en liten operation rätta till problemet. Medictur har de allra bästa kontakterna och vi kan bistå med alla arrangemang runt din resa för att bli av med skelningen. Ta gärna kontakt med oss för ytterligare information.

Symptomen vid ögonskelning kan vara att man ser dubbelt eller att bokstäverna hoppar när man läser. Men det kan också leda till yrsel och huvudvärk, så många föredrar att göra någonting åt det. Det är ett mindre ingrepp som vanligtvis utförs under narkos. Man rättar till ögonens muskler genom att förstärka eller försvaga dess fästen. Resultatet är att båda ögonen riktas åt samma håll, det blir en balans i muskelfästena. Så vare sig man har en skelning hela tiden eller bara ibland så kan det vara skönt att bli av med den, bland annat kommer det att bli lättare att läsa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Dem här kan också våra intressant

Grön Starr – Glaukom

Grön Starr – Glaukom

Miljontals människor över hela världen får årligen grön starr eller glaukom som det kallas på fackspråket. Det är den näst vanligaste orsaken till blindhet men

Läs mer »
Näthinneavlossning

Näthinneavlossning

Vid näthinneavlossning så släpper själva näthinnan från ögats inre vägg eller det blir ett litet hål i hinnan. Det är mycket viktigt att snabbt få

Läs mer »

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare