Våra tjänster

Våra extratjänster

• Resebyrå
Vi finns vid din sida vid varje steg i din resa…
Vi organiserar resan helt eller delvis, som du önskar.

• Biljettförsäljning
Avresa till Turkiet…
Medictur organiserar din resa till den stad där du kommer att få sjukvård och även resan tillbaka hem. Biljettförsäljning och lokala transporter inom din tid och budgetramar är bland de tjänster som Medictur erbjuder.

• Transport inom staden
Praktiska transportlösningar…
Vi erbjuder dig högkvalitativa alternativ för transport mellan våra kliniker och ditt hotell. Lyxiga och bekväma innerstadstransportsalternativ står till din tjänst när du ber om dem.
Våra gäster som inte vill kompromissa med sin komfort är välkomna att använda vår lyxiga biltjänst, med chaufför om det behövs. De som vill vara oberoende och fria, har möjlighet att hyra en bil av varje kategori och upptäcka staden som de önskar.

Transportservice
• Välkomnande
• Innerstadstransport
• Bilhyrning
• Guidning
• Boende

Rekommendationer i linje med din njutning…
Du behöver inte kompromissa med din komfort under tiden som du får din sjukvård … För en hög kvalitativ, tillförlitlig och trevlig boendeerfarenhet, är allt du behöver göra är att välja ett av de rekommenderade 4 eller 5-stjärniga hotell och låt Medictur ta hand om resten…

• Tolkservice
En komfortabel behandling på ditt modersmål…
Vi erbjuder våra gäster som vill känna sig bekväma under sina behandlingar med tolktjänster enligt deras önskemål. Professionella tolkar som kommer att följa våra gäster så länge de önskar är här för att underlätta deras behandlingsprocesser och få dem att känna sig hemma…

• Personlig Hälsovårdsservice
Du är inte ensam…
Medictur tar hand om varje detalj för att få dig att känna dig speciell och att du är i goda händer. Vi levererar möjliga privata stödtjänster du kan tänkas behöva på sessionsintervallerna till hotellrummet. Vår mobila expertgrupp är redo att ta hand om dina efterbehandlingsbehov där du befinner dig, utan att du behöver lämna ditt hotellrum…

• Turistutflykter
För dem som inte vill lämna Turkiet utan ha fått utforska en del av landet…
Varför inte utforska Turkiet under och/eller efter behandlingen? På din begäran och din läkares godkännande, kan Medictur organisera trevliga dagliga eller längre resor för att besöka staden som du får behandling i eller platser i Turkiet du har alltid önskat att se. Du behöver bara ställa in kursen…

Turistutflykter:
• Kulturella Utflykter
• Historiska Utflykter
• Sportutflykter
• Havsutflykter
• Stadsutflykter
• Naturutflykter
• Shopping

För dem som shopping är ett måste…
Vintage eller modern design för alla smaker, brett utbud av modeller, hög kvalitetstillverkning, vänlig service … Turkiet är ett shopping-paradis med sina stora köpcentra samt dess unika butiker … Medictur hjälper dig att enkelt hitta någon produkt som du är ute efter och njuta av shopping i Turkiet genom att rikta dig till rätt och perfekta platser…

• Restaurangreservationer
För dem som vill uppleva den berömda turkiska köket…
Medicturs supportteam hjälper våra gäster som vill smaka på de utmärkta smakerna av det världsberömda turkiska köket i Turkiet. Vid deras önskemål och i linje med sina behandlingar, rekommenderar Medictur fina restauranger där du kan få äta läckra turkiska rätter och traditionella desserter och gör reservationer för dig.

Dem här kan också våra intressant

tandimplantat

Tandimplantat

Ibland är det nödvändigt att dra ut en tand helt och hållet, av olika skäl. Den kanske är allt för trasig eller inflammerad och då kan den påverka de

Läs mer »
Ögonskelning

Ögonskelning

De flesta vuxna som skelar har gjort det sedan de var barn, men ingenting permanent har gjorts åt det. Det handlar om muskler som inte

Läs mer »
halslyft

Halslyft

Ett halslyft stramar upp den nedre delen av ansiktet och gör att man ser mycket yngre ut. Det kan antingen göras i samband med ett ansiktslyft eller

Läs mer »
prp behandling

Mesoterapi & PRP

Metoden används sedan många år dess användning inom estetisk dermatologi påbörjades på 70-talet av den franske läkaren M. Pistor.

Läs mer »
armplastik

Armplastik

Armplastik syftar till att reducera överflödig vävnad på överarmen. Kan även göras tillsammans med fettsugning.

Läs mer »
bukplastik

Bukplastik i Turkiet

Hudöverskott eller ”häng” nedtill på buken kan utvecklas i samband med normalt åldrande, graviditet, viktnedgång, tidigare bukkirurgi och vissa hudåkommor.

Läs mer »

Frågor & Svar

• En expertläkare som tar ledning och ett erfaret team i plastkirurgi
• Ett hårfäste som bestämts lämpligast för patienten
• Tillräckligt ympning utan att lämna ett märke i det område där det har tagits från
• Transplantaten placeras i rätt vinklar
• Tillräckligt med hår transplanteras (i genomsnitt 60-80 transplantat per cm2)
• God omsorg efter transplantationen (Naturligt schampo med ett pH-värde av 5,5, lotion och avslappnande spray, tvätt, inspektion)

PRP, är att erhålla plasma från trombocyterna som tas från en persons eget blod och använda dem under processen av FUE hårtransplantation har båda fördelarna med att transplantat transplanteras friskare och givaren återhämtar sig snabbare genom att tillåta snabbare läkning av kanalerna som har öppnats, vilket har lett till att det har blivit accepterat som den senaste innovationen i hårtransplantation.

Hårtransplantation kan göras upp till tre omgångar för dem som har stort problem med håravfall och en bra doneringsbas. Det bör vara ett mellanrum på 12 månader mellan sessionerna.

Hårtransplantationen tar mellan 6 – 8 timmar på sjukhuset under lokalbedövning. När transplantationen är färdig så behandlas nacken, där det tagits från, med att bandageras och smörjas in med antibiotisk salva. Dagen efter ska bandagen plockas bort och området man tagit från och själva transplantatet inspekteras. Håret kommer att tvättas den första gången och patienten kommer att få veta hur det ska tvättas och tas omhand själv från den tredje dagen och framåt. Håret som har transplanterats tillsammans sårskorpor kommer att börja falla ut runt den andra veckan. Den processen kommer att fortsätta i ca 1,5 – 2 månader och det kommer att uppstå svullnad, känslighet och stickningar i området där det tagits från mellan de tredje och åttonde veckorna. Detta är tecken på att ditt hår börjar växa. Denna naturliga process kommer att försvinna med tiden. Efter att det transplanterade håret fallit ut så börjar det växa igen efter den andra månaden för ca 6 – 8 månader. Huden där under kommer att kontrolleras och den kommer att visas tunn och gles. Det kommer att behövas minst 6-8 månader för att fylla ut och täcka huden. För att håret ska bli heltäckande kräver det ett år.
Hårsäckarna plockas från mellan öronen och bakre delen av nacken där håret oftast är tjockare och oftare sitter kvar bättre utan att falla ut. På grund av detta faller inte håret ut vid transplantation och resultatet efter transplantatet är ihållande.

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare