Armplastik

5/5
armplastik

Armplastik i Turkiet

Operationstid: 1 – 2 timmar
Tid på kliniken: 1 dag
Vistelse i Istanbul: 7 – 10 dagar
Sjukskrivning: 3 veckor
Börja träna: 4 – 5 veckor
Bedövning: Narkos
Pris: fr. 30.000kr (hotell, transport ingår i priset)

Armplastik syftar till att reducera överflödig vävnad på överarmen. Kan även göras tillsammans med fettsugning.

Armplastik avser att korrigera och åtstrama den slappa huden kring armarna, framförallt överarmarna. Överskottshuden på överarmarna är kallas ibland för “gäddhäng”, och vissa kan patienter kan uppleva att den förlorade fastheten som genant. Vid en kraftig viktnedgång är hudens egna elasticitet ofta inte tillräcklig för att kunna anpassa sig efter den nya figuren. Områden där detta oftast är mest märkbart är på halsen, kring ansiktet, baksidan av överarmarna men även kring låren och magen. När huden åldras blir den mindre och mindre elastisk, och det blir allt svårare för den att anpassa sig och ge ett fast intryck.

En armplastiksoperation varar sällan längre än tre timmar, och ofta tar det kortare tid. Ingreppet görs sällan under narkos, utan brukar utföras med lokalbedövning i kombination med lugnande preparat.

Överarmsplastik som utförs under narkos, innebär att överskottet tas bort kirurgiskt oftast kompletterat med fettsugning. Ärret går från armbåge till armhåla på insidan av överarmen. Om endast fettöverskott föreligger kan det räcka med fettsugning. Ärren, ett eller två, blir mycket små och diskreta.

Medictur är ett företag som har tjänat hälsosektorn i många år. Vi erbjuder förstklassig hälsovård till patienter från Europa och Turkiet, med bra utrustning och erfarna läkare. Vi är stolta över vårt rykte.

Välkommen till oss!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Dem här kan också våra intressant

halslyft

Halslyft

Ett halslyft stramar upp den nedre delen av ansiktet och gör att man ser mycket yngre ut. Det kan antingen göras i samband med ett ansiktslyft eller

Läs mer »
Lårplastik

Lårplastik

Lårplastik avser att kirurgiskt minska omfånget på låren och få dessa jämna dels i form och kontur. Det kan ibland röra sig om avlägsnande av

Läs mer »
fettsugning

Fettsugning i Turkiet

Fettsugning av buk, höfter, ridbyxor, lår, liposuction, body-contouring av olika fettansamlingar på kroppen är effektiv metod att snygga till kroppslinjerna.

Läs mer »

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare