Näsplastik / Hump

5/5
Näsplastik / Hump (Rhinoplastik)

Näsplastik / Hump (Rhinoplastik) i Turkiet

Operationstid: 1 – 2 timmar
Tid på kliniken: 1 dag
Vistelse i Istanbul: 5 – 7 dagar
Sjukskrivning: 7 – 10 dagar
Börja träna: 3 veckor
Bedövning: Narkos
Pris: fr. 28.000kr (hotell, transport ingår i priset)

Näsplastik är en av de mest efterfrågade operationerna idag. Näsan är en viktig del av ansiktet och personligheten. Den är uppbyggd av brosk och benskelett, vilka behövs för näsans funktion. Båda delarna kan dock reduceras och korrigeras för utseendets skull genom att utföra en näsoperation, även kallad näsplastik.

Nӓsan sitter mitt i ansiktet och ӓr en av de fӧrsta sakerna man lӓgger mӓrke till. Dӓrfӧr ӓr också nӓsplastik en av de vanligaste ingreppen, speciellt inom vissa etniska grupper. Ofta så vill man fӧrminska nӓsan, få bort eventuell puckel på nӓsryggen, lyfta nӓstippen, samt rӓta ut en sned nӓsa. En del har varit med om en olycka som skadat nӓsan, medan andra helt enkelt inte tycker om utseendet på den.

Eftersom harmonin i ansiktet ӓr viktigt så kombinerar många nӓsplastik med ett hakimplantat, fӧr att få den rӓtta balansen. Om nӓsan ӓr deformerad utanpå kanske den heller inte fungerar bra inuti, något man tar med i berӓkningen nӓr man fӧrbereder fӧr nӓsplastik. Många kliniker idag lӓgger snittet inne i nӓsan fӧr att undvika ӓrr, det ӓr bara i vissa fall man måste gӧra det utanpå. Ingreppet tar inte så lång tid, från en halv timme upp till ett par timmar, beroende på vad man valt att gӧra. Det utfӧrs vanligtvis under narkos, och man kan ofta gå hem redan samma dag eller dagen efter.

Det tar tid innan man uppnår det slutgiltiga resultatet, ibland kan det ta upp till ett år att lӓka fullt ut. Dӓrfӧr gӓller det att ha tålamod och inte tro att operationen varit misslyckad, det tar tid innan nӓsan får sin slutliga form. De fӧrsta dagarna brukar nӓsan vara svullen och ha blåmӓrken. Beroende på vilket ingrepp man gjort kanske man har gips eller tejp. Redan efter en vecka tar man bort stygnen, och då brukar ӓven de flesta blåmӓrken och svullnad gett med sig. I vissa fall kan de stanna kvar några veckor, det beror på ens individuella disposition. Fӧr att undvika infektioner, ӓven om risken ӓr liten, så brukar man skriva ut antibiotika.

Efter avslutad nӓsplastik ӓr det viktigt att inte gӧra något som kan ӧka blodtrycket. Detta inkluderar trӓning och bastubad, man ska heller inte bӧja sig framåt. Man bӧr också undvika direkt solljus de fӧrsta sex månaderna, en solkrӓm med hӧg skyddsfaktor ӓr viktig. Det gӓller att vara realisisk, det tar tid fӧr nӓsan att lӓka helt och hållet. Redan efter några veckor kan man dock vanligtvis se skillnad, enligt vilka ingrepp man utfӧrt. Ett år efter ingreppet har nӓsan lӓkt helt och hållet, då kan man se det slutgiltiga resultatet. Många upplever ett ӧkat sjӓlvfӧrtroende efter utfӧrd nӓsplastik då de får en nӓsa med de proportioner och utseende som de ӧnskar.

Medictur är ett företag som har tjänat hälsosektorn i många år. Vi erbjuder förstklassig hälsovård till patienter från Europa och Turkiet, med bra utrustning och erfarna läkare. Vi är stolta över vårt rykte.

Vi önskar dig varmt välkommen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Dem här kan också våra intressant

Läppförstoring Plastik

Läppförstoring Plastik

Fylliga läppar uppfattas av många som sensuellt och vackert. Dessvärre blir läpparna tunnare med åldrandet och det finns också en genetiskt variation i läpparnas storlek.

Läs mer »
ansiktslyft - facelift

Ansiktslyft – Facelift i Turkiet

Operationstid: 3 – 5 timmarÖvernattning på sjukhuset: 1 dagTid på kliniken: –Vistelse i Istanbul: 7 – 10 dagarSjukskrivning: 10 – 15 dagarBörja träna: 1 månadBedövning: NarkosPris: fr. 48.000kr (hotell, transport ingår i

Läs mer »
botox behandling

Botox

Botox är ett läkemedel som har använts av sjukvården under många år. Inom neurologin behandlar man kramp- och muskelspänningstillstånd i t. ex. ansiktets och nackens muskler.

Läs mer »
Ögonlocksplastik

Ögonlocksplastik

Ögonlockslyft skapar ett yngre, piggare och gladare utseende hos såväl män som kvinnor. Huden kring ögonen mister med åren sin naturliga elasticitet och spänst.

Läs mer »
Utstående Öron

Utstående Öron

En öronplastik är en öronoperation som utförs i syfte att “fälla in” utsående öron. Utstående öron är ett medfött tillstånd.

Läs mer »

Frågor & Svar

Alla våra operationer utförs av plastikkirurger specialistläkare Azimet Özdemir. De har sällskap av erfarna operationstekniker. Patienten kommer inte att sakna något under hela behandlingen. Du kommer att se den senaste behandlingen. Det finns operationssalar speciellt för detta på sjukhuset. De har utrustats med den senaste tekniken och modernaste utrustningen.

Självfallet, du kan avbeställa när du än vill innan resan påbörjas. Om du vill avbeställa så kommer du behöva betala 3000 kr i annulleringsavgift eftersom hela resan redan har planerats och organiserats.
Du har möjlighet till att avbryta efter den första undersökningen. Du kommer inte att skriva under något dokument som skulle kunna förhindra dig från att avbryta något. Om du avbryter på detta vis så kommer du att behöva betala de 3000 kr samt kostnaden för pendeltrafiken, läkarens undersökning samt laboratorieresultatens avgift. Du skulle då betala denna avgift i Istanbul.

I första hand så ska du kontakta Medictur via telefon eller e-post. Efter det kommer vi att behöva foton på de problematiska områden som du vill operera så att vi kan skicka dem till en specialist. Efter att specialist har granskat dessa så kan de ge oss mer detaljerad information. Vi förmedlar sedan den informationen till dig via telefon eller e-post. Genom detta, kan du få information om vilken plastikkirurgi du vill.
Medictur kommer att organisera hela din resa. Vi besvarar alla dina frågor innan du beger dig iväg och vi visar dig in behandlingsplan. Tillsammans med detta så planerar vi hela din behandlingsresa steg för steg. Du kommer att mötas upp av vårt professionella team i Istanbul och pendeltrafiken där kommer att tillhandahållas gratis. (Vårt team kan prata både Engelska och Turkiska) Om du så önskar, så är en av våra extratjänster att din guide kan tala ditt språk och kan finnas där vid din sida under hela din vistelse i Istanbul. Du kan nå vår guide dygnet runt. Vi kan också tillhandahålla dig med service världen över med vår dygnetruntöppna supportlinje helt gratis.
Medictur väljer ut experter och specialister på deras egna respektive fält och du kommer bara få behandling från dessa experter och specialister. Alla våra operationer kommer med ett garanticertifikat som är en symbol av tillförlit för denna service. På grund av detta kan du få information genom antingen läkare eller oss.

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare