Läppförstoring Plastik

5/5
Läppförstoring Plastik

Läppförstoring Plastik i Turkiet

Operationstid: – min
Tid på kliniken: – timmar
Vistelse i Istanbul: – dagar
Sjukskrivning: – dagar
Börja träna: – veckor
Bedövning: Lokalbedövning eller Narkos

Fylliga läppar uppfattas av många som sensuellt och vackert. Dessvärre blir läpparna tunnare med åldrandet och det finns också en genetiskt variation i läpparnas storlek.

Normalt är övergången mellan det läppröda upphöjd och starkt markerad och denna kontur kan suddas ut. Förändringarna av underläppen är ej så iögonfallande som på överläppen. Underläppens läppröda är normalt något bredare än överläppens.

Efterfrågan på läppförstoring har genom de senare åren ökat, framför allt genom påverkan via medierna. Det är vanligt att normgivande “kändisar” på något vis förändrat läpparna. Det finns så några olika behandlingsmöjligheter allt efter den korrektion som eftersträvas.

Många kvinnor som söker för läppkirurgi/läppförstoring har tunna och smala läppar eller obalans i storleken på överläpp och underläpp. Vissa kvinnor söker även för att förstora amorbågen på överläppen.

För att uppnå en läppförstoring kan man endera transplantera egen vävnad till läppen eller tillföra främmande material. Det undantagslöst vanligaste sättet att förstora läpparna är med s.k. fillers bestående av hyaluronsyra. Läs mer om fillers under injektionsbehandlingar.

Fettvävnad kan också transplanteras till läpparna för att öka volymen. Transplanterat fett har dock en tendens till att sugas upp av kroppen och försvinna. Det kan därför vara svårt att beräkna hur mycket fettvävnad som krävs för att få ett optimalt resultat vid läppförstoring. Den fettvävnad som läker in varierar med kroppens vikt så det är därför viktigt att man håller sin kroppsvikt normal.

Vissa operationsmetoder innebär synliga ytliga ärr och andra inte men båda förstorar den röda delen av läppen för att ge mer volym & en sensuellare läpp.

Efter operationen

Du kan vila kvar en stund efter operationen men sedan kan du åka hem. Du ska ha lite högt under huvudet de närmaste dagarna efter operationen för att minska svullnaden i läpparna. Du får med dig smärtstillande tabletter.

Medictur är ett företag som har tjänat hälsosektorn i många år. Vi erbjuder förstklassig hälsovård till patienter från Europa och Turkiet, med bra utrustning och erfarna läkare. Vi är stolta över vårt rykte. Kom till oss för att få en läppförstoring plastik redan idag.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Dem här kan också våra intressant

ansiktslyft - facelift

Ansiktslyft – Facelift i Turkiet

Operationstid: 3 – 5 timmarÖvernattning på sjukhuset: 1 dagTid på kliniken: –Vistelse i Istanbul: 7 – 10 dagarSjukskrivning: 10 – 15 dagarBörja träna: 1 månadBedövning: NarkosPris: fr. 48.000kr (hotell, transport ingår i

Läs mer »
botox behandling

Botox

Botox är ett läkemedel som har använts av sjukvården under många år. Inom neurologin behandlar man kramp- och muskelspänningstillstånd i t. ex. ansiktets och nackens muskler.

Läs mer »
Näsplastik / Hump (Rhinoplastik)

Näsplastik / Hump

Näsplastik är en av de mest efterfrågade operationerna idag. Näsan är en viktig del av ansiktet och personligheten. Den är uppbyggd av brosk och benskelett, vilka behövs för näsans funktion.

Läs mer »
Utstående Öron

Utstående Öron

En öronplastik är en öronoperation som utförs i syfte att “fälla in” utsående öron. Utstående öron är ett medfött tillstånd.

Läs mer »

Frågor & Svar

Alla våra operationer utförs av plastikkirurger specialistläkare Azimet Özdemir. De har sällskap av erfarna operationstekniker. Patienten kommer inte att sakna något under hela behandlingen. Du kommer att se den senaste behandlingen. Det finns operationssalar speciellt för detta på sjukhuset. De har utrustats med den senaste tekniken och modernaste utrustningen.

Självfallet, du kan avbeställa när du än vill innan resan påbörjas. Om du vill avbeställa så kommer du behöva betala 3000 kr i annulleringsavgift eftersom hela resan redan har planerats och organiserats.
Du har möjlighet till att avbryta efter den första undersökningen. Du kommer inte att skriva under något dokument som skulle kunna förhindra dig från att avbryta något. Om du avbryter på detta vis så kommer du att behöva betala de 3000 kr samt kostnaden för pendeltrafiken, läkarens undersökning samt laboratorieresultatens avgift. Du skulle då betala denna avgift i Istanbul.

I första hand så ska du kontakta Medictur via telefon eller e-post. Efter det kommer vi att behöva foton på de problematiska områden som du vill operera så att vi kan skicka dem till en specialist. Efter att specialist har granskat dessa så kan de ge oss mer detaljerad information. Vi förmedlar sedan den informationen till dig via telefon eller e-post. Genom detta, kan du få information om vilken plastikkirurgi du vill.
Medictur kommer att organisera hela din resa. Vi besvarar alla dina frågor innan du beger dig iväg och vi visar dig in behandlingsplan. Tillsammans med detta så planerar vi hela din behandlingsresa steg för steg. Du kommer att mötas upp av vårt professionella team i Istanbul och pendeltrafiken där kommer att tillhandahållas gratis. (Vårt team kan prata både Engelska och Turkiska) Om du så önskar, så är en av våra extratjänster att din guide kan tala ditt språk och kan finnas där vid din sida under hela din vistelse i Istanbul. Du kan nå vår guide dygnet runt. Vi kan också tillhandahålla dig med service världen över med vår dygnetruntöppna supportlinje helt gratis.
Medictur väljer ut experter och specialister på deras egna respektive fält och du kommer bara få behandling från dessa experter och specialister. Alla våra operationer kommer med ett garanticertifikat som är en symbol av tillförlit för denna service. På grund av detta kan du få information genom antingen läkare eller oss.

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare