Ansiktslyft – Facelift i Turkiet

5/5
ansiktslyft - facelift

Ansiktslyft – Facelift i Turkiet

Operationstid: 3 – 5 timmar
Övernattning på sjukhuset: 1 dag
Tid på kliniken: –
Vistelse i Istanbul: 7 – 10 dagar
Sjukskrivning: 10 – 15 dagar
Börja träna: 1 månad
Bedövning: Narkos
Pris: fr. 48.000kr (hotell, transport ingår i priset)

Ansiktslyft hӧr till en av de vanligaste estetiska operationerna idag, och ӓr något som både mӓn och kvinnor vӓljer att utfӧra. Redan i tretti-års åldern brukar många uppleva att huden bӧrjar fӧrlora sin spӓnst, men det ӓr framfӧr allt i 40-50 års åldern som man ser det tydligare. Den blir tunnare och mindre elastisk, med linjer och rynkor som resultat. Detta gӧr att man kӓnner sig gammal, och många tycker inte det ӓr snyggt. En ansiktslyftning kan dra tillbaka tiden och ge ansiktet ett mer ungdomligt utseende.

Under operationen så lossas huden och ӧverskottshud avlӓgsnas. Man slӓtar till huden och fӓster den sedan med stygn. Tack vare de moderna tekniker som idag ӓr tillgӓngliga så får man minimal ӓrrbildning. De lӓggs ofta bakom ӧronen eller på andra stӓllen dӓr det ӓr svårt att ens upptӓcka dem.

Vanligtvis så utfӧrs ett ansiktslyft under narkos, sjӓlva ingreppet tar cirka tre till fyra timmar. Det ӓr vanligt att kombinera en ansiktslyftning med andra ingrepp, som fettsugning och lyftning av ӧgonlocken. Redan vid fӧrsta besӧket ӓr det bra att noga gå igenom vad man fӧrvӓntar sig av operationen, så att lӓkaren kan fӧrklara vad som ӓr realistiskt. Ӓven om det tar lite tid fӧr kroppen att lӓka så kan man se en stor skillnad ganska snabbt. Alla har olika hudtyper och elasticitet kan också vara ӓrftligt, dӓrfӧr kan resultaten variera något.

Den fӧrsta veckan efter ingreppet ӓr ansiktet insvept i bandage, och man kan uppleva en viss smӓrta. Men sedan tas de fӧrsta stygnen bort och man kan bӧrja gå ut. En del beror naturligtvis på hur ens kropp reagerar, en del kan få mindre blåmӓrken ӓn andra. Efter ytterligare en vecka tas de sista stygnen bort och ofta har svullnader och missfӓrgningar lagt sig vid det hӓr laget. Det rekommenderas att man anvӓnder solskydd med hӧg faktor det fӧrsta halvåret, solljus kan påverka ӓrren negativt.

Efter ett ansiktslyft ӓr det viktigt att ta hand om sin hud, så den fӧrblir slӓt och snygg. Man bӧr absolut inte rӧka de fӧrsta veckorna efter en operation, och helst inte fӧre heller, eftersom det påverkar blodcirkulationen. Det ӓr också bӓst att inte trӓna så mycket den fӧrsta tiden utan ge kroppen en mӧjlighet att lӓkas. Bra hudvårdsprodukter kommer att hjӓlpa huden att fortsӓtta vara ung och slӓt. Ett ansiktslyft kan dramatiskt fӧrӓndra ens utseende till det bӓttre, det ӓr något som verkligen gӧr en ung igen.

Medictur är ett företag som har tjänat hälsosektorn i många år. Vi erbjuder förstklassig hälsovård till patienter från Europa och Turkiet, med bra utrustning och erfarna läkare. Vi är stolta över vårt rykte. Kom till oss för att få en ansiktslyft redan idag.

Fin med ansiktslyft – facelift. Få bort ålderstecken och få ett ungt ansikte med ansiktslyft! Vi har kirurgisk kompetens & vana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Dem här kan också våra intressant

Ögonlocksplastik

Ögonlocksplastik

Ögonlockslyft skapar ett yngre, piggare och gladare utseende hos såväl män som kvinnor. Huden kring ögonen mister med åren sin naturliga elasticitet och spänst.

Läs mer »
Utstående Öron

Utstående Öron

En öronplastik är en öronoperation som utförs i syfte att “fälla in” utsående öron. Utstående öron är ett medfött tillstånd.

Läs mer »
Läppförstoring Plastik

Läppförstoring Plastik

Fylliga läppar uppfattas av många som sensuellt och vackert. Dessvärre blir läpparna tunnare med åldrandet och det finns också en genetiskt variation i läpparnas storlek.

Läs mer »
botox behandling

Botox

Botox är ett läkemedel som har använts av sjukvården under många år. Inom neurologin behandlar man kramp- och muskelspänningstillstånd i t. ex. ansiktets och nackens muskler.

Läs mer »
Näsplastik / Hump (Rhinoplastik)

Näsplastik / Hump

Näsplastik är en av de mest efterfrågade operationerna idag. Näsan är en viktig del av ansiktet och personligheten. Den är uppbyggd av brosk och benskelett, vilka behövs för näsans funktion.

Läs mer »

Frågor & Svar

Alla våra operationer utförs av plastikkirurger specialistläkare Azimet Özdemir. De har sällskap av erfarna operationstekniker. Patienten kommer inte att sakna något under hela behandlingen. Du kommer att se den senaste behandlingen. Det finns operationssalar speciellt för detta på sjukhuset. De har utrustats med den senaste tekniken och modernaste utrustningen.

Självfallet, du kan avbeställa när du än vill innan resan påbörjas. Om du vill avbeställa så kommer du behöva betala 3000 kr i annulleringsavgift eftersom hela resan redan har planerats och organiserats.
Du har möjlighet till att avbryta efter den första undersökningen. Du kommer inte att skriva under något dokument som skulle kunna förhindra dig från att avbryta något. Om du avbryter på detta vis så kommer du att behöva betala de 3000 kr samt kostnaden för pendeltrafiken, läkarens undersökning samt laboratorieresultatens avgift. Du skulle då betala denna avgift i Istanbul.

I första hand så ska du kontakta Medictur via telefon eller e-post. Efter det kommer vi att behöva foton på de problematiska områden som du vill operera så att vi kan skicka dem till en specialist. Efter att specialist har granskat dessa så kan de ge oss mer detaljerad information. Vi förmedlar sedan den informationen till dig via telefon eller e-post. Genom detta, kan du få information om vilken plastikkirurgi du vill.
Medictur kommer att organisera hela din resa. Vi besvarar alla dina frågor innan du beger dig iväg och vi visar dig in behandlingsplan. Tillsammans med detta så planerar vi hela din behandlingsresa steg för steg. Du kommer att mötas upp av vårt professionella team i Istanbul och pendeltrafiken där kommer att tillhandahållas gratis. (Vårt team kan prata både Engelska och Turkiska) Om du så önskar, så är en av våra extratjänster att din guide kan tala ditt språk och kan finnas där vid din sida under hela din vistelse i Istanbul. Du kan nå vår guide dygnet runt. Vi kan också tillhandahålla dig med service världen över med vår dygnetruntöppna supportlinje helt gratis.
Medictur väljer ut experter och specialister på deras egna respektive fält och du kommer bara få behandling från dessa experter och specialister. Alla våra operationer kommer med ett garanticertifikat som är en symbol av tillförlit för denna service. På grund av detta kan du få information genom antingen läkare eller oss.

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare