Hakimplantat i Turkiet

5/5
hakimplantat

Hakimplantat i Turkiet

Operationstid: 1 timme
Tid på kliniken: 1 dag
Vistelse i Istanbul: 2 – 3 dagar
Sjukskrivning: 5 – 7 dagar
Börja träna: 2 veckor
Bedövning: Narkos
Pris: fr. 27.000kr (hotell, transport ingår i priset)

Vissa människor kan få så utveckla indragen haka som påverkar profilen och gör att näsan och pannan ser ut att stå ut överdrivet mycket. Detta är en anledning till varför vissa patienter väljer hakimplantatet.

En hakplastik utförs vanligen för att öka eller minska storleken på hakan. För att skapa en större haka används ofta ett hakimplantat. Gäller det en mindre förstoring kan injektion med eget fett eller annan filler användas.

Om korrektionerna är relativt simpla kan de genomföras med en fettöverföring, som ger ett permanent resultat. Även vanliga fillers kan användas. Det är dock inte alltid så smidigt då det handlar om avsaknad av kortikal benvävnad i området. Hakimplantatet utgör därför en utmärkt ersättning för det saknade skelettet. Implantaten är gjorda av ett silikonliknande material och har olika tjocklekar. De opereras in antingen med ett litet snitt i hakområdet eller genom munhålans undre del.

Vid en liten haka görs en hakplastik, där ett hakimplantat läggs in in via munnen.
Hakimplantaten finns i olika storlekar och bredder och är av fastare silikon.
Det är en operation som ger en snabb förändring av utseendet, mest är det profilen som förändras.

Implantatet läggs på plats via ett litet snitt i munnen. Stygnen försvinner av sig själv. Första dygnet läggs en elastisk tejp på hakan.
Ingreppet sker i lokalbedövning och lättnarkos. Ett par timmar alt. eventuellt en natts övernattning efter operationen samt återbesök ingår i priset.

Efter en hakplastik framträder en del blåmärken och svullnad i en till två veckor. En spänning och stelhet runt hakan kan upplevas ytterligare några veckor.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Dem här kan också våra intressant

ansiktslyft - facelift

Ansiktslyft – Facelift i Turkiet

Operationstid: 3 – 5 timmarÖvernattning på sjukhuset: 1 dagTid på kliniken: –Vistelse i Istanbul: 7 – 10 dagarSjukskrivning: 10 – 15 dagarBörja träna: 1 månadBedövning: NarkosPris: fr. 48.000kr (hotell, transport ingår i

Läs mer »
botox behandling

Botox

Botox är ett läkemedel som har använts av sjukvården under många år. Inom neurologin behandlar man kramp- och muskelspänningstillstånd i t. ex. ansiktets och nackens muskler.

Läs mer »
Utstående Öron

Utstående Öron

En öronplastik är en öronoperation som utförs i syfte att “fälla in” utsående öron. Utstående öron är ett medfött tillstånd.

Läs mer »
Läppförstoring Plastik

Läppförstoring Plastik

Fylliga läppar uppfattas av många som sensuellt och vackert. Dessvärre blir läpparna tunnare med åldrandet och det finns också en genetiskt variation i läpparnas storlek.

Läs mer »
Näsplastik / Hump (Rhinoplastik)

Näsplastik / Hump

Näsplastik är en av de mest efterfrågade operationerna idag. Näsan är en viktig del av ansiktet och personligheten. Den är uppbyggd av brosk och benskelett, vilka behövs för näsans funktion.

Läs mer »

Frågor & Svar

Alla våra operationer utförs av plastikkirurger specialistläkare Azimet Özdemir. De har sällskap av erfarna operationstekniker. Patienten kommer inte att sakna något under hela behandlingen. Du kommer att se den senaste behandlingen. Det finns operationssalar speciellt för detta på sjukhuset. De har utrustats med den senaste tekniken och modernaste utrustningen.

Självfallet, du kan avbeställa när du än vill innan resan påbörjas. Om du vill avbeställa så kommer du behöva betala 3000 kr i annulleringsavgift eftersom hela resan redan har planerats och organiserats.
Du har möjlighet till att avbryta efter den första undersökningen. Du kommer inte att skriva under något dokument som skulle kunna förhindra dig från att avbryta något. Om du avbryter på detta vis så kommer du att behöva betala de 3000 kr samt kostnaden för pendeltrafiken, läkarens undersökning samt laboratorieresultatens avgift. Du skulle då betala denna avgift i Istanbul.

I första hand så ska du kontakta Medictur via telefon eller e-post. Efter det kommer vi att behöva foton på de problematiska områden som du vill operera så att vi kan skicka dem till en specialist. Efter att specialist har granskat dessa så kan de ge oss mer detaljerad information. Vi förmedlar sedan den informationen till dig via telefon eller e-post. Genom detta, kan du få information om vilken plastikkirurgi du vill.
Medictur kommer att organisera hela din resa. Vi besvarar alla dina frågor innan du beger dig iväg och vi visar dig in behandlingsplan. Tillsammans med detta så planerar vi hela din behandlingsresa steg för steg. Du kommer att mötas upp av vårt professionella team i Istanbul och pendeltrafiken där kommer att tillhandahållas gratis. (Vårt team kan prata både Engelska och Turkiska) Om du så önskar, så är en av våra extratjänster att din guide kan tala ditt språk och kan finnas där vid din sida under hela din vistelse i Istanbul. Du kan nå vår guide dygnet runt. Vi kan också tillhandahålla dig med service världen över med vår dygnetruntöppna supportlinje helt gratis.
Medictur väljer ut experter och specialister på deras egna respektive fält och du kommer bara få behandling från dessa experter och specialister. Alla våra operationer kommer med ett garanticertifikat som är en symbol av tillförlit för denna service. På grund av detta kan du få information genom antingen läkare eller oss.

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare