Halslyft

5/5
halslyft

Halslyft - Halsplastik i Turkiet

Operationstid: – timmar
Tid på kliniken: – dag
Vistelse i Istanbul: – dagar
Sjukskrivning: – veckor
Börja träna: – veckor
Bedövning: Narkos

Ett halslyft stramar upp den nedre delen av ansiktet och gör att man ser mycket yngre ut. Det kan antingen göras i samband med ett ansiktslyft eller vid en separat operation som bara syftar på detta. I det senare tillfället är det viktigt att avväga så att munnen inte påverkas av ingreppet. Medictur förmedlar de allra bästa kontakterna när det kommer till halslyft i Turkiet. Vi har bra erfarenhet och kunskap om hälsoinstitutionerna i landet och kan därför rekommendera det allra bästa inom detta fält.

Vid ett halslyft så suger man ut fettet under hakan och runt halsen. Om det är stora samlingar av fett kan en operation vara nödvändig för att ta bort dessa. Operationen tar inte mycket mer än ett par timmar, och det går snabbt att återhämta sig. Eftersom det handlar om området under ansiktet så kan man lätt täcka över de blåmärken som uppstår med en krage eller scarf.

Hela hakan och käklinjen lyfts upp och muskulaturen fästs med djupa stygn. Hos yngre människor med elastisk hud kan det räcka med en fettsugning, annars så bör överflödig hud avlägsnas under ingreppet. Resultatet kommer att bli att den nedre delen av ansiktet blir fast och man slipper ha hud och fett som hänger.

Medictur är ett företag som har tjänat hälsosektorn i många år. Vi erbjuder förstklassig hälsovård till patienter från Europa och Turkiet, med bra utrustning och erfarna läkare. Vi är stolta över vårt rykte.

Vi önskar dig varmt välkommen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Dem här kan också våra intressant

Lårplastik

Lårplastik

Lårplastik avser att kirurgiskt minska omfånget på låren och få dessa jämna dels i form och kontur. Det kan ibland röra sig om avlägsnande av

Läs mer »
fettsugning

Fettsugning i Turkiet

Fettsugning av buk, höfter, ridbyxor, lår, liposuction, body-contouring av olika fettansamlingar på kroppen är effektiv metod att snygga till kroppslinjerna.

Läs mer »
bukplastik

Bukplastik i Turkiet

Hudöverskott eller ”häng” nedtill på buken kan utvecklas i samband med normalt åldrande, graviditet, viktnedgång, tidigare bukkirurgi och vissa hudåkommor.

Läs mer »

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare