Ansiktskirurgi

botox behandling

Botox

Botox är ett läkemedel som har använts av sjukvården under många år. Inom neurologin behandlar man kramp- och muskelspänningstillstånd i t. ex. ansiktets och nackens muskler.

hakimplantat

Hakimplantat i Turkiet

Vissa människor kan få så utveckla indragen haka som påverkar profilen och gör att näsan och pannan ser ut att stå ut överdrivet mycket.

Näsplastik / Hump (Rhinoplastik)

Näsplastik / Hump

Näsplastik är en av de mest efterfrågade operationerna idag. Näsan är en viktig del av ansiktet och personligheten. Den är uppbyggd av brosk och benskelett, vilka behövs för näsans funktion.

Läppförstoring Plastik

Läppförstoring Plastik

Fylliga läppar uppfattas av många som sensuellt och vackert. Dessvärre blir läpparna tunnare med åldrandet och det finns också en genetiskt variation i läpparnas storlek.

Utstående Öron

Utstående Öron

En öronplastik är en öronoperation som utförs i syfte att “fälla in” utsående öron. Utstående öron är ett medfött tillstånd.

Pannlyft – Ögonbrynslyft

Pannlyft – Ögonbrynslyft i Turkiet

Pannlyft minskar dina bekymmersrynkor för alltid
Med åldern kommer inte bara visdom och erfarenhet. Åren sätter även sina spår i ditt ansikte.

Ögonlocksplastik

Ögonlocksplastik

Ögonlockslyft skapar ett yngre, piggare och gladare utseende hos såväl män som kvinnor. Huden kring ögonen mister med åren sin naturliga elasticitet och spänst.

ansiktslyft - facelift

Ansiktslyft – Facelift i Turkiet

Operationstid: 3 – 5 timmarÖvernattning på sjukhuset: 1 dagTid på kliniken: –Vistelse i Istanbul: 7 – 10 dagarSjukskrivning: 10 – 15 dagarBörja träna: 1 månadBedövning: NarkosPris: fr. 48.000kr (hotell, transport ingår i priset) Ansiktslyft hӧr till en av de vanligaste estetiska operationerna idag, och ӓr något som både mӓn och kvinnor vӓljer att utfӧra. Redan i tretti-års åldern brukar många uppleva att …

Ansiktslyft – Facelift i Turkiet Läs mer »