Varför oss?

Medictur - Din skönhet är i säkra händer

”Vårt huvudsakliga mål är att hålla 100% kundnöjdhet. Vårt syfte är att erhålla dig med den högsta kvaliteten och bästa servicen till ett ytterst rimligt pris.”

Medan vi ger dig nödvändig information om läkare och sjukhus så är vi på samma gång en turistbyrå som kan kombinera dina operationer och resor från A-Z.

Hälsoturism i Turkiet
Hälsoturism i Turkiet

När Medictur väljer ut sjukhus där dess kunder kommer att bli omhändertagna så väljer de internationella, hygieniska och kvalitetscertifierade läkare och sjukhus. En av de viktigaste punkterna som patienter måste tänka inom hälsoturism är, självfallet, faktorn av hygienisk och kvalitativ service. De sjukhus och läkare som vi har kontrakt med är experter inom sina områden och är certifierade på samma sätt som vi har angett.

Medictur betjänar sina patienter 24/7 med oavbrutna, aktiva hjälplinjer antingen skriftligt eller muntligt. Vi har möjlighet att erhålla denna service med sakkunnig personal från våra representanter i Sverige till vårt kontor i ett sjukhus i Istanbul. Du kan närsomhelst skriva till info@medictur.se, eller så kan du ringa till XXX dygnet runt för att få specifik information.

Medictur garanterar att du får service genom 5-stjärniga, komfortabla och hygieniska sjukhus som väljs ut för kunden, vilket alla utav dem också är utrustade med den senaste teknologin och verktyg. Medictur är en hälsoturistbyrå som grundats i Sverige och syftar till att ge dig möjlighet att utöka din skönhet och ge vägledning på din resa genom detta.

Dem här kan också våra intressant

tandreglering

Tandreglering

Ofta är det bäst att rätta till tänder som inte sitter där de ska redan i barndomen. En del har extra tänder som sitter bakom eller på sidan av

Läs mer »
Bröstförminskning

Bröstförminskning i Turkiet

Det finns flera olika anledningar till varfӧr kvinnor vӓljer att genomgå en operation fӧr brӧstfӧrminskning. En del har mycket stora brӧst som tynger ner och sliter på musklerna.

Läs mer »
Utstående Öron

Utstående Öron

En öronplastik är en öronoperation som utförs i syfte att “fälla in” utsående öron. Utstående öron är ett medfött tillstånd.

Läs mer »
Rotfyllningar

Rotfyllningar

Det låter som en skräckfilm men hos den rätta tandläkaren så går det som en dans. Ibland måste man helt enkelt ta bort tandroten för att komma till

Läs mer »
bröstlyft

Bröstlyft i Turkiet

Många kvinnor upplever att med tiden så bӧrjar brӧsten att luta neråt. Det kan vara efter graviditeter och amning, till exempel, nӓr brӧsten spӓnns ut och sedan

Läs mer »

Frågor & Svar

• En expertläkare som tar ledning och ett erfaret team i plastkirurgi
• Ett hårfäste som bestämts lämpligast för patienten
• Tillräckligt ympning utan att lämna ett märke i det område där det har tagits från
• Transplantaten placeras i rätt vinklar
• Tillräckligt med hår transplanteras (i genomsnitt 60-80 transplantat per cm2)
• God omsorg efter transplantationen (Naturligt schampo med ett pH-värde av 5,5, lotion och avslappnande spray, tvätt, inspektion)

PRP, är att erhålla plasma från trombocyterna som tas från en persons eget blod och använda dem under processen av FUE hårtransplantation har båda fördelarna med att transplantat transplanteras friskare och givaren återhämtar sig snabbare genom att tillåta snabbare läkning av kanalerna som har öppnats, vilket har lett till att det har blivit accepterat som den senaste innovationen i hårtransplantation.

Hårtransplantation kan göras upp till tre omgångar för dem som har stort problem med håravfall och en bra doneringsbas. Det bör vara ett mellanrum på 12 månader mellan sessionerna.

Hårtransplantationen tar mellan 6 – 8 timmar på sjukhuset under lokalbedövning. När transplantationen är färdig så behandlas nacken, där det tagits från, med att bandageras och smörjas in med antibiotisk salva. Dagen efter ska bandagen plockas bort och området man tagit från och själva transplantatet inspekteras. Håret kommer att tvättas den första gången och patienten kommer att få veta hur det ska tvättas och tas omhand själv från den tredje dagen och framåt. Håret som har transplanterats tillsammans sårskorpor kommer att börja falla ut runt den andra veckan. Den processen kommer att fortsätta i ca 1,5 – 2 månader och det kommer att uppstå svullnad, känslighet och stickningar i området där det tagits från mellan de tredje och åttonde veckorna. Detta är tecken på att ditt hår börjar växa. Denna naturliga process kommer att försvinna med tiden. Efter att det transplanterade håret fallit ut så börjar det växa igen efter den andra månaden för ca 6 – 8 månader. Huden där under kommer att kontrolleras och den kommer att visas tunn och gles. Det kommer att behövas minst 6-8 månader för att fylla ut och täcka huden. För att håret ska bli heltäckande kräver det ett år.
Hårsäckarna plockas från mellan öronen och bakre delen av nacken där håret oftast är tjockare och oftare sitter kvar bättre utan att falla ut. På grund av detta faller inte håret ut vid transplantation och resultatet efter transplantatet är ihållande.

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare