FUE Hårtransplantation i Turkiet

5/5
fue hartransplantation i turkiet

FUE Hårtransplantation i Turkiet

Operationstid: 5 – 8 timmar (cirka 3000 graft)
Tid på kliniken: 5 – 9 timmar (cirka 3000 graft)
Vistelse i Istanbul: 4 dagar
Sjukskrivning: 7 dagar
Börja träna: 3 – 4 veckor
Bedövning: Lokalbedövning eller Lätt narkos
Pris: 25.000kr (hotell, transport ingår i priset)

Fӧr vissa personer ӓr det nӓstan traumatiskt nӓr de bӧrja fӧrlora håret. Ibland bӧrjar det mitt uppe på huvudet, eller så ӓr det hårlinjen framme i pannan som sakta drar sig uppåt. Det kan leda till en kӓnsla tt man ӓr ful och inte lӓngre attraktiv, och i fӧrlӓngningen också depression. Men ӓven de som inte har lka starka kӓnslor om fӧrlust av hår tycker inte det ӓr snyggt. Det ӓr inte bara på huvudet som man kan tappa hår, ӓven om detta område ӓr det vanligste. En del lider också av hårfӧrlust på ӧgonbryn, skӓgg eller de intima delarna av kroppen. Men allt detta kan man komma till rӓtta med genom en FUE hårtransplantation.

FUE ӓr engelska och står fӧr Follicle Unit Extraction som lӧst ӧversatt betyder follikulӓr extraktion eller utdragning av hårsӓckar. Vanligtvis så ligger hårsӓckarna i små grupper runt om på huvudet, i grupper av två eller tre. Proceduren går ut på att dra ut hårsӓckar från en del av huvudet och sedan transplantera dem till en annan del. Detta ger ett naturligt hår som fortsӓtter att vӓxa och man kan ofta inte se var transplantationen har gjorts.
Tack vare att man flyttar mindre mӓngd hårsӓckar blir resultatet naturligt. Det ӓr viktigt att vara fӧrsiktig och inte skada befintliga hårsӓckar. Sjӓlva ingreppet gӧrs med lokalbedӧvning och vanligtvis tar man hår från nacken. Man anvӓnder sig av ett vasst, mycket smalt litet rӧr fӧr att dra ur hårsӓckarna, och tar bara var femte eller var tionde grupp. Dӓrigenom kan omgivande hårsӓckar tӓcka detta område. Hur tӓtt man tar ut hårsӓckarna beror mycket på hur många grupper man behӧver.

Under ett och samma ingrepp kan man flytta upp till 3 000 hårsӓckar, antalet bestӓms också av storleken på instrumenten. Men totalt kan man flytta upp till 8 000 hårsӓcksgrupper. En fӧrdel med FUE hårtransplantation ӓr att man inte behӧver sy och dӓrfӧr så återhӓmtar man sig också snabbt.

Fӧrst så klipps håret mycket kort, det får bara vara någon millimeter långt. Sedan lӓgger man en lokalbedӧvning på hela det område som ska behandlas. Nӓr man dragit ut hårsӓckarna så fӧrvaras dessa i en speciell lӧsning tills de transplanteras till det ӧnskade området. Den fӧrsta tiden kan man se var hårsӓckarna tagits från och var de satts in. Men det brukar inte ta mycket mer ӓn 14 dagar fӧr håret att ha vuxit ut tillrӓckligt fӧr att tӓcka de behandlade områdena.

Medictur utför hårtransplantationer i Turkiet för bästa pris och kvalité. Vi använder FUE och har lockat patienter i många år. Vi har erfaren personal och modern utrustning. Hårtransplantation med FUE-metoden hos världsledare. Kontakta oss nu och få håret du önskar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Dem här kan också våra intressant

prp behandling

Mesoterapi & PRP

Metoden används sedan många år dess användning inom estetisk dermatologi påbörjades på 70-talet av den franske läkaren M. Pistor.

Läs mer »
Skäggtransplantation i Turkiet

Skäggtransplantation

Skäggtransplantation gör man oftast med hjälp av en teknik som man kallar FUE-tekniken. FUE står för Follicle Unit Extraction och betyder i själva verket hårsäckar.

Läs mer »

Frågor & Svar

• En expertläkare som tar ledning och ett erfaret team i plastkirurgi
• Ett hårfäste som bestämts lämpligast för patienten
• Tillräckligt ympning utan att lämna ett märke i det område där det har tagits från
• Transplantaten placeras i rätt vinklar
• Tillräckligt med hår transplanteras (i genomsnitt 60-80 transplantat per cm2)
• God omsorg efter transplantationen (Naturligt schampo med ett pH-värde av 5,5, lotion och avslappnande spray, tvätt, inspektion)

PRP, är att erhålla plasma från trombocyterna som tas från en persons eget blod och använda dem under processen av FUE hårtransplantation har båda fördelarna med att transplantat transplanteras friskare och givaren återhämtar sig snabbare genom att tillåta snabbare läkning av kanalerna som har öppnats, vilket har lett till att det har blivit accepterat som den senaste innovationen i hårtransplantation.

Hårtransplantation kan göras upp till tre omgångar för dem som har stort problem med håravfall och en bra doneringsbas. Det bör vara ett mellanrum på 12 månader mellan sessionerna.

Hårtransplantationen tar mellan 6 – 8 timmar på sjukhuset under lokalbedövning. När transplantationen är färdig så behandlas nacken, där det tagits från, med att bandageras och smörjas in med antibiotisk salva. Dagen efter ska bandagen plockas bort och området man tagit från och själva transplantatet inspekteras. Håret kommer att tvättas den första gången och patienten kommer att få veta hur det ska tvättas och tas omhand själv från den tredje dagen och framåt. Håret som har transplanterats tillsammans sårskorpor kommer att börja falla ut runt den andra veckan. Den processen kommer att fortsätta i ca 1,5 – 2 månader och det kommer att uppstå svullnad, känslighet och stickningar i området där det tagits från mellan de tredje och åttonde veckorna. Detta är tecken på att ditt hår börjar växa. Denna naturliga process kommer att försvinna med tiden. Efter att det transplanterade håret fallit ut så börjar det växa igen efter den andra månaden för ca 6 – 8 månader. Huden där under kommer att kontrolleras och den kommer att visas tunn och gles. Det kommer att behövas minst 6-8 månader för att fylla ut och täcka huden. För att håret ska bli heltäckande kräver det ett år.
Hårsäckarna plockas från mellan öronen och bakre delen av nacken där håret oftast är tjockare och oftare sitter kvar bättre utan att falla ut. På grund av detta faller inte håret ut vid transplantation och resultatet efter transplantatet är ihållande.

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare