Lårplastik

5/5
Lårplastik

Lårplastik i Turkiet

Operationstid: 1 – 2 timmar
Tid på kliniken: 1 dag
Vistelse i Istanbul: 7 – 10 dagar
Sjukskrivning: 3 veckor
Börja träna: 4 – 5 veckor
Bedövning: Narkos

Lårplastik avser att kirurgiskt minska omfånget på låren och få dessa jämna dels i form och kontur. Det kan ibland röra sig om avlägsnande av oönskat hudöverskott efter kraftig viktnedgång.

Snittet görs från ljumskarna och vertikalt nedåt på lårens insidor. Ibland görs ingreppet i kombination med fettsugning.

Det finns olika anledningar till att man upplever sina lår som problematiska, men de vanligaste ӓr kraftig viktminskning samt ӧkande ålder. Huden blir slapp och hӓnger i vӓgen, det kan till och med skava mellan låren. Eller så har man en konstig form på sina lår som gӧr det svårt att kӧpa byxor, storlekarna stӓmmer inte ӧverens. Lӧsningen kan då vara lårplastik, dӓr man går in och avlӓgsnar ӧverflӧdig hud och stramar till den. Man kan också passa på att gӧra en fettsugning samtidigt, beroende på vad man ӧnskar åstadkomma.

Lårplastik ӓr en relativt omfattande operation eftersom den involverar benen. Man måste sluta med vissa mediciner och tillskott i god tid innan ingreppet, det kan lӓkaren informera om redan vid fӧrsta besӧket. Orsaken ӓr att de kan fӧrorsaka svullnad eller blåmӓrken, samt vara blodfӧrtunnande. Bland de vanligaste hӧr p-piller, omega-3, samt lӓkemedel baserade på acetylsalicylsyra.

I tillӓgg så kan det vara farligt med rӧkning, så minst en månad fӧre, och lika lång tid efter, så ӓr det inte tillåtet att rӧka. Det kan fӧrsӓmra lӓkningsprocessen och ӧka risken fӧr infektion. Efter ingreppet så måste man ha en gӧrdel på sig dygnet runt i ett par veckor. Sedan rӓcker det med att ha den på sig under dagtid. Vanligtvis så tas stygnen bort efter två veckor och de flesta kӓnner sig redo att gå tillbaka till arbetet.
Redan efter några veckor kan man bӧrja trӓna lite fӧrsiktigt, och vanligvis ӓr man redo fӧr de hårdare trӓningspassen efter cirka sex veckor. Vid återbesӧk hos doktorn kan man diskutera lӓkningsprocessen och se hur långt man kommit, det ӓr alltid bӓst att fråga innan man sӓtter igång med någon stӧrre anstrӓngning. Det fӧrsta året bӧr man undvika direkt solljus, det kan påverka ӓrren negativt. En bra solkrӓm med hӧg skyddsfaktor rekommenderas om man måste vistas utomhus.

Det kan ta lite tid innan låren blir så perfekta som man ӧnskar. Har man gjort en fettsugning så kan det också i bӧrjan se lite ojӓmnt ut. Det kan hjӓlpa med sӓrskild massage som drӓnerar och tar bort slaggprodukter. Men med tiden så lӓgger sig alla ojӓmnheter och svullnader och låren kommer att ha sin nya form. Smala och snygga, utan ӧverskottshud som hӓnger och dinglar. Det kommer att bli en glӓdje att gå på gymet eller badstranden, medveten om hur snygga ens lår ӓr. Lårplastik kan ge ens kropp den silhuett man drӧmt om bra lӓnge.

Medictur är ett företag som har tjänat hälsosektorn i många år. Vi erbjuder förstklassig hälsovård till patienter från Europa och Turkiet, med bra utrustning och erfarna läkare. Vi är stolta över vårt rykte.

Välkommen till oss!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Dem här kan också våra intressant

fettsugning

Fettsugning i Turkiet

Fettsugning av buk, höfter, ridbyxor, lår, liposuction, body-contouring av olika fettansamlingar på kroppen är effektiv metod att snygga till kroppslinjerna.

Läs mer »
bukplastik

Bukplastik i Turkiet

Hudöverskott eller ”häng” nedtill på buken kan utvecklas i samband med normalt åldrande, graviditet, viktnedgång, tidigare bukkirurgi och vissa hudåkommor.

Läs mer »
armplastik

Armplastik

Armplastik syftar till att reducera överflödig vävnad på överarmen. Kan även göras tillsammans med fettsugning.

Läs mer »
halslyft

Halslyft

Ett halslyft stramar upp den nedre delen av ansiktet och gör att man ser mycket yngre ut. Det kan antingen göras i samband med ett ansiktslyft eller

Läs mer »

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare