Bröstförstoring i Turkiet

5/5
Bröstförstoring

Bröstförstoring i Turkiet

Operationstid: 1 – 2 timmar
Övernattning på sjukhuset: 1 dag
Tid på kliniken: –
Vistelse i Istanbul: 4 – 5 dagar
Sjukskrivning: 1 vecka
Börja träna: 1 månad
Bedövning: Narkos
Pris: 31.900kr (hotell, transport ingår i priset)

Att fӧrstora sina brӧst ӓr en av de vanligaste estetiska operationerna idag. Anledningarna ӓr både många och varierade. En del upplevera att deras brӧst ӓr fӧr små helt enkelt, eller att de inte ӓr proportioneliga till kroppsbyggnaden i ӧvrigt. Brӧstfӧrstoring kan också vara en del av rekonstruktion efter brӧstcancer. Efter graviditeter och amning så upplever många att brӧsten fӧrlorar spӓnst och storlek, likaså om man går ner mycket i vikt.

Brӧstimplantat eller brӧstproteser kommer i många olika utfӧranden och storlekar. De har ett silikonhӧlje som sedan fylls med antingen silikongel eller en koksaltlӧsning. Silikongelen kan vara flytande eller fast, den senare kallas ofta fӧr gelehallonimplantat. Man kan vӓlja mellan en slӓt eller lite skrynklig yta, så kallad texturerad. Formen brukar variera mellan rund eller droppformad (anatomisk). Med andra ord finns det flera alternativ fӧr att man ska få stora, snygga brӧst i den form som passar allra bӓst.

Operationen utfӧrs under narkos och tar mellan 1,5 till 2 timmar. Brӧstimplantatet lӓggs antingen under eller ӧver brӧstmuskeln, beroende på vad som kommer att fungera bӓst och vad man kommit ӧverens om innan. Mycket beror på hur brӧstet redan ser ut. Man kan gå hem redan samma dag, med fӧrband och en speciell bh. De fӧrsta dagarna kan det gӧra ont, och ӓven vara något svullet, men doktorn kan skriva ut smӓrtstillande medel. Efter några dagar ӓr det okej att gå tillbaka till jobbet, men man bӧr undvika tunga lyft de kommande tre veckorna.

Dagens brӧstfӧrstoringar utfӧrs på ett professionellt sӓtt och doktorn ӓr fӧrsiktig med snittet. Vanligtvis så går man in i det naturliga vecket under brӧstet, från armhålan eller helt vid kanten av brӧstvårtan. Detta ger ett minimum av ӓrrbildning, och det som blir syns inte. Poӓngen ӓr ju att bli snyggare med sina stora brӧst, det handlar om estetisk kirurgi. Allt detta kan man diskutera med lӓkaren och komma ӧverens om innan ingreppet. Det ӓr bra att ta upp alla typer av frågor och tankar fӧr att vara vӓl fӧrberedd och veta ungefӓr hur det kommer att se ut efteråt.

Ett brӧstimplantat behӧver inte bytas ut, det ӓr tillverkat fӧr att hålla en livsstid. En del vӓljer att lyfta brӧsten samtidigt som de fӧrstorar dem, fӧr att verkligen få den profil och utseende de ӧnskar. Att ha snygga, stora brӧst ӓr viktigt fӧr de flesta kvinnor, det ӓr en del av deras personlighet och image. Det ӓr helt naturligt att vilja vara snygg och proportionelig och med en brӧstfӧrstoring kan detta bli verklighet.

Trygg och prisvärd bröstförstoring. Fina bröst med ett säkert bröstförstoring i Turkiet. Bröstförstoring med erfarna specialister. Kontakta oss nu!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Dem här kan också våra intressant

bröstlyft

Bröstlyft i Turkiet

Många kvinnor upplever att med tiden så bӧrjar brӧsten att luta neråt. Det kan vara efter graviditeter och amning, till exempel, nӓr brӧsten spӓnns ut och sedan

Läs mer »
Bröstförminskning

Bröstförminskning i Turkiet

Det finns flera olika anledningar till varfӧr kvinnor vӓljer att genomgå en operation fӧr brӧstfӧrminskning. En del har mycket stora brӧst som tynger ner och sliter på musklerna.

Läs mer »

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare