Rumplyft – Brazilian Butt Lift i Turkiet

5/5
Rumplyft – Brazilian Butt Lift

Rumplyft – Brazilian Butt Lift i Turkiet

Operationstid: – timme
Tid på kliniken: – dag
Vistelse i Istanbul: – dagar
Sjukskrivning: – dagar
Börja träna: – veckor
Bedövning: Narkos
Pris: fr. 39.000kr (hotell, transport ingår i priset)

En av de viktigaste kroppsdelarna för framför allt kvinnor är stjärten. En fast och stadig rumpa är något som anses vara mycket vackert och som ger en självförtroende. Tyvärr är inte alla födda med en snygg rumpa, eller så börjar den hänga lite med åren. Då kan vi på Medictur gärna stå till tjänst för ett rumplyft. Vi har de allra bästa kirurgerna i Turkiet som jobbar med just detta. Att ha en snygg stjärt är något som kvinnor i alla världens hörn är intresserade av, en väl rundad rumpa är bland det mest feminina som finns. Man kan utföra operationen med lokalbedövning även om de flesta ändå väljer att sövas helt och hållet.

Ett rumplyft eller Brazilian butt lift kan utföras på olika sätt. De vanligaste är att man tar fettceller från andra delar av kroppen, ofta magen eller höfterna, och injicerar dessa på utvalda ställen i stjärten. Det gäller att lägga dem jämnt och naturligt, man kan säga att kirurgerna skapar en ny rumpa. Om en patient inte har tillräckligt med fettceller själv kan man istället lägga ett implantat som fyller ut och rundar av stjärten. Denna läggs in med ett snitt mellan skinkorna.

Medictur är ett företag som har tjänat hälsosektorn i många år. Vi erbjuder förstklassig hälsovård till patienter från Europa och Turkiet, med bra utrustning och erfarna läkare. Vi är stolta över vårt rykte.

Vi önskar dig varmt välkommen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Dem här kan också våra intressant

halslyft

Halslyft

Ett halslyft stramar upp den nedre delen av ansiktet och gör att man ser mycket yngre ut. Det kan antingen göras i samband med ett ansiktslyft eller

Läs mer »
armplastik

Armplastik

Armplastik syftar till att reducera överflödig vävnad på överarmen. Kan även göras tillsammans med fettsugning.

Läs mer »
Lårplastik

Lårplastik

Lårplastik avser att kirurgiskt minska omfånget på låren och få dessa jämna dels i form och kontur. Det kan ibland röra sig om avlägsnande av

Läs mer »
bukplastik

Bukplastik i Turkiet

Hudöverskott eller ”häng” nedtill på buken kan utvecklas i samband med normalt åldrande, graviditet, viktnedgång, tidigare bukkirurgi och vissa hudåkommor.

Läs mer »

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare