Gynekomasti (Manlig Bröstförminskning)

5/5
Gynekomasti (Manlig Bröstförminskning)

Gynekomasti (Manlig Bröstförminskning) i Turkiet

Operationstid: 1 timme
Tid på kliniken: 1 dag
Vistelse i Istanbul: 4 – 5 dagar
Sjukskrivning: 7 dagar
Börja träna: 2 veckor
Bedövning: Narkos
Pris: 32.900kr (hotell, transport ingår i priset)

Gynekomasti betyder manlig bröstutveckling. Det finns 2 former. En där bröstet primärt består av fettvävnad. Och en annan där det har bildats en regelbunden bröstkörtel. Ofta är utvecklingen av gynekomasti en kombination av både bröstvävnad och omkringliggande fett. De flesta män som lider av gynekomasti känner sig väldigt generade rent kosmetiskt och de känner fysiskt obehag då brösten är ömma. Det är därför helt naturligt att göra en operation som kan rätta till problemet. Är bröstvårtan förstorad kan den också förminskas vid samma operation.

Män med gynekomasti (pseudogynecomastia), speciellt de överviktiga, har ofta fettöverskott som ligger framför bröstmuskeln. Hos en del män växer brösten under puberteten. Vuxna män har vanligtvis ingen bröstkörtel men män som har stora bröst. De som drabbas lider ofta och tyvärr är det vanligt med nedsättande kommentarer vilket kan vara jobbigt för självkänslan och leda till depression.

Operation av gynekomasti (Manlig bröstförminskning) görs i narkos och tar 1-2 timmar. Ärren ligger vanligtvis som en halvcirkel på nedre delen av bröstvårtorna men kan också vara små ärr cirka sju (7) mm uppe på brösten. Stygnen tas efter 10 – 12 dagar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Dem här kan också våra intressant

Bröstförminskning

Bröstförminskning i Turkiet

Det finns flera olika anledningar till varfӧr kvinnor vӓljer att genomgå en operation fӧr brӧstfӧrminskning. En del har mycket stora brӧst som tynger ner och sliter på musklerna.

Läs mer »
Bröstförstoring

Bröstförstoring i Turkiet

Att fӧrstora sina brӧst ӓr en av de vanligaste estetiska operationerna idag. Anledningarna ӓr både många och varierade. En del upplevera att deras brӧst ӓr fӧr små helt enkelt, eller att de inte ӓr proportioneliga till kroppsbyggnaden i ӧvrigt.

Läs mer »
bröstlyft

Bröstlyft i Turkiet

Många kvinnor upplever att med tiden så bӧrjar brӧsten att luta neråt. Det kan vara efter graviditeter och amning, till exempel, nӓr brӧsten spӓnns ut och sedan

Läs mer »

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare