Hotellsamarbete

Vi samarbetar med hotell

I Istanbul, som med alla storstäder, är det mycket viktigt med vilket ställe man ska bo på och vart det är placerat. Vi föredrar platser som är lätta att ta sig till, men också där du och dina kamrater kan se Istanbuls skönhet och historia. Naturligtvis är den sanitära och servicekvaliteten av hotellen också väldigt viktigt, så därför samarbetar vi endast med hotell som ger en så hög hygienisk standard som möjligt.

Beskrivning-Förkortning:

BFI = Boende & Frukost ingår
ER = Enkelrum
DR = Dubbelrum

Hotel Favori – Nisantasi / Istanbul

Boutiquehotell

Du kommer att ha boende i ett nytt lyxigt boutiquehotell bara två minuter från sjukhuset där du har din operation. Du kan hitta någon vilken typ av snabbmat (McDonalds, KFC, Pizza Hut eller Burger King) strax utanför detta centralt belägna hotell. Vi föreslår att du provar restaurangen på hotellet.

Våra kunder som bor på detta hotell kan dra nytta av gym, bastu, relaxrum och kylrum. Men om du vill använda de uppvärmda stenstolarna i relaxrummet, måste du låta mottagning veta detta 20 minuter innan så att de kan värma upp. Mottagning vill också meddelas 10 minuter innan du använder bastun.

Priser:
1 BFI/ER – 70 €
1 BFI/DR – 85 €
1 BFI/3-Säng – 100 €

Det här hotellet gäller för de behandlingar som är sorterade här nedan:

Hårtransplantation, Plastikkirurgi

Dem här kan också våra intressant

Lårplastik

Lårplastik

Lårplastik avser att kirurgiskt minska omfånget på låren och få dessa jämna dels i form och kontur. Det kan ibland röra sig om avlägsnande av

Läs mer »
botox behandling

Botox

Botox är ett läkemedel som har använts av sjukvården under många år. Inom neurologin behandlar man kramp- och muskelspänningstillstånd i t. ex. ansiktets och nackens muskler.

Läs mer »
tandblekning

Tandblekning

Få saker känns så genant som ett gulaktigt leende. Det spelar ingen roll hur mycket man borstar eller hur rena tänderna är, de blir ofta missfärgade

Läs mer »

Frågor & Svar

• En expertläkare som tar ledning och ett erfaret team i plastkirurgi
• Ett hårfäste som bestämts lämpligast för patienten
• Tillräckligt ympning utan att lämna ett märke i det område där det har tagits från
• Transplantaten placeras i rätt vinklar
• Tillräckligt med hår transplanteras (i genomsnitt 60-80 transplantat per cm2)
• God omsorg efter transplantationen (Naturligt schampo med ett pH-värde av 5,5, lotion och avslappnande spray, tvätt, inspektion)

PRP, är att erhålla plasma från trombocyterna som tas från en persons eget blod och använda dem under processen av FUE hårtransplantation har båda fördelarna med att transplantat transplanteras friskare och givaren återhämtar sig snabbare genom att tillåta snabbare läkning av kanalerna som har öppnats, vilket har lett till att det har blivit accepterat som den senaste innovationen i hårtransplantation.

Hårtransplantation kan göras upp till tre omgångar för dem som har stort problem med håravfall och en bra doneringsbas. Det bör vara ett mellanrum på 12 månader mellan sessionerna.

Hårtransplantationen tar mellan 6 – 8 timmar på sjukhuset under lokalbedövning. När transplantationen är färdig så behandlas nacken, där det tagits från, med att bandageras och smörjas in med antibiotisk salva. Dagen efter ska bandagen plockas bort och området man tagit från och själva transplantatet inspekteras. Håret kommer att tvättas den första gången och patienten kommer att få veta hur det ska tvättas och tas omhand själv från den tredje dagen och framåt. Håret som har transplanterats tillsammans sårskorpor kommer att börja falla ut runt den andra veckan. Den processen kommer att fortsätta i ca 1,5 – 2 månader och det kommer att uppstå svullnad, känslighet och stickningar i området där det tagits från mellan de tredje och åttonde veckorna. Detta är tecken på att ditt hår börjar växa. Denna naturliga process kommer att försvinna med tiden. Efter att det transplanterade håret fallit ut så börjar det växa igen efter den andra månaden för ca 6 – 8 månader. Huden där under kommer att kontrolleras och den kommer att visas tunn och gles. Det kommer att behövas minst 6-8 månader för att fylla ut och täcka huden. För att håret ska bli heltäckande kräver det ett år.
Hårsäckarna plockas från mellan öronen och bakre delen av nacken där håret oftast är tjockare och oftare sitter kvar bättre utan att falla ut. På grund av detta faller inte håret ut vid transplantation och resultatet efter transplantatet är ihållande.

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare