Bröstförminskning i Turkiet

5/5
Bröstförminskning

Bröstförminskning i Turkiet

Operationstid: 3 – 4 timmar
Övernattning på sjukhuset: 1 dag
Tid på kliniken: –
Vistelse i Istanbul: 1 vecka
Sjukskrivning: 7 – 10 dagar
Börja träna: 1 månad
Bedövning: Narkos
Pris: 31.900kr (hotell, transport ingår i priset)

Det finns flera olika anledningar till varfӧr kvinnor vӓljer att genomgå en operation fӧr brӧstfӧrminskning. En del har mycket stora brӧst som tynger ner och sliter på musklerna. Detta kan leda till huvudvӓrk och ryggont eller andra skador, de kӓnner ofta hur bh-banden gnager på axlarna på grund av tyngden. Man blir också begrӓnsad i sin rӧrelsefrihet nӓr brӧsten kommer i vӓgen och det kan gӧra ont under utӧvandet av sport eller andra aktiviteter. Andra upplever att de svettas mer vilket kan vara nog så irriterande. Mindre brӧst kan vara ett bra sӓtt att komma tillrӓtta med alla dessa problem.

Men det finns ӓven estetiska anledningar till att vӓlja brӧstfӧrminskning. Man vill ha en snyggare profil, tunga brӧst har en tendens att hӓnga rӓtt ner. Detta gӧr att ӓven brӧstvårtorna pekar neråt, och det vill man inte. Ibland kan det vara svårt att hitta klӓder om brӧsten ӓr fӧr stora, speciellt om man ӓr smal och liten i kroppen fӧr ӧvrigt.

En brӧstfӧrminskning kan utfӧras antingen med lokalbedӧvning eller totalbedӧvning, det beror på hur mycket man ska ta bort och hur. Det ӓr alltså inte en allt fӧr stor operation, den tar cirka tre till fyra timmar, men kan gӧra en enorm skillnad fӧr patienten. Fӧre ingreppet diskuterar man tillsammans hur stort brӧst man vill ha, något som ofta baseras på patientens lӓngd och ålder, samt kroppsstruktur. Sedan avlӓgsnar man bröstkörtelvävnad och fett, och eventuellt extra hud. Brӧstvårtan och vårtgården (areola mammae) flyttas vanligtvis fӧr att ge brӧstet rӓtt utseende och struktur. Sedan syr man ihop det hela runt brӧstvårtorna, i vecket under brӧstet och från brӧstvårtorna och ner till vecket. Beroende på hur mycket vӓvnad man avlӓgsnar så kan man ibland begrӓnsa antal stygn. Men tanken ӓr att ӓrret ska vara regelbundet och inte så tydligt.

Det ӓr så gott som smӓrtfritt med ingreppet, men man bӧr stanna några dagar på sjukhuset. Fӧr efter operationen binds brӧsten upp och ett drӓneringsrӧr sӓtts in, och de får sitta kvar i 24 timmar. Nӓr sedan dessa ӓr borta och man kan rӧra sig fritt så går det bra att åka hem och fortsӓtta med sitt normala liv. En brӧstfӧrminskning kan gӧra stor skillnad fӧr patienten, man blir som en ny mӓnniska. Har man gått lӓnge och lidit med fӧr stora brӧst så påverkar det också ens psyke. Med en brӧstfӧrminskning kan man bli nӧjd med sin kropp och sina brӧst, samt bli av med många fysiska obehag.

Allt om bröstförminskning. Kontakta oss nu!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Dem här kan också våra intressant

Bröstförstoring

Bröstförstoring i Turkiet

Att fӧrstora sina brӧst ӓr en av de vanligaste estetiska operationerna idag. Anledningarna ӓr både många och varierade. En del upplevera att deras brӧst ӓr fӧr små helt enkelt, eller att de inte ӓr proportioneliga till kroppsbyggnaden i ӧvrigt.

Läs mer »
bröstlyft

Bröstlyft i Turkiet

Många kvinnor upplever att med tiden så bӧrjar brӧsten att luta neråt. Det kan vara efter graviditeter och amning, till exempel, nӓr brӧsten spӓnns ut och sedan

Läs mer »

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare