Bröstlyft i Turkiet

5/5
bröstlyft

Bröstlyft i Turkiet

Operationstid: 2 – 3 timmar
Övernattning på sjukhuset: 1 dag
Tid på kliniken: –
Vistelse i Istanbul: 1 vecka
Sjukskrivning: 7 – 10 dagar
Börja träna: 4 – 5 veckor
Bedövning: Narkos
Pris: 31.900kr (hotell, transport ingår i priset)

Många kvinnor upplever att med tiden så bӧrjar brӧsten att luta neråt. Det kan vara efter graviditeter och amning, till exempel, nӓr brӧsten spӓnns ut och sedan aldrig riktigt går tillbaka till sin ursprungliga spӓnst. En annan anledning kan vara att man går upp eller ner i vikt, något annat som ӓr vanligt hos de flesta kvinnor. Med ӧkande ålder brukar brӧsten många gånger sjunka neråt, och det kan också ha att gӧra med arv. Man kan gӧra ett brӧstlyft från 18 års ålder och uppåt.

Om det kӓnns som att brӧsten hӓnger neråt fӧr mycket, att det helt enkelt inte ӓr snyggt lӓngre, så kan ett brӧstlyft verkligen vara lӧsningen. Man brukar sӓga att om en penna som lӓggs under brӧstet inte ramlar ner så ӓr det nog dags att lyfta upp dem. Det ӓr inte ett stort ingrepp, och det fӧrӓndrar inte heller storleken på brӧsten. Har man stora eller små brӧst så fӧrblir de likadana, bara med en bӓttre profil. Detta ӓr en anledning till varfӧr många vӓljer att kombinera ett brӧstlyft med en fӧrminskning eller fӧrstoring av brӧsten samtidigt.

Vad man gӧr under ett brӧstlyft ӓr att ta bort ӧverflӧdig hud samt forma brӧstets massa så att det återigen blir fast och pekar åt rӓtt håll. Beroende på hur pass långt ner brӧsten har kommit så måste brӧstvårtan också flyttas, men i vissa fall så kan detta undvikas.

Innan operationen så går man noga igenom vad som kommer att ske. Kvinnans vikt och allmӓna hӓlsotillstånd kontrolleras och man kommer ӧverens om hur stort lyft som ska gӧras och vad som kan fӧrvӓntas. Som en fӧrberedelse fӧr brӧstlyftet kan det vara bra att undvika rӧkning och anti-koagulerande mediciner. I vissa fall ӓr det bӓst att bӧrja med en antibiotika kur redan i fӧrvӓg, men det kan lӓkaren underrӓtta om.

Sjӓlva ingreppet tar runt tre timmar och utfӧrs vanligtvis under allmӓn bedӧvning. Efteråt kan det vara svårt att rӧra armarna och andra delar runt brӧsten, men det går ӧver relativt snabbt. Efter ett par dagar ӓr det dags att ta bort bandagen och kontrollera hur det ser ut, men man tar inte bort det fӧrrӓn efter någon vecka. Sedan tar det ytterligare några dagar innan man ӓr tillbaka till sitt normala liv, fӧrutom att man bӧr undvika tunga lyft de kommande veckorna. Ett brӧstlyft kan alltså gӧra stor skillnad. Man kӓnner sig snygg och sjӓlvfӧrtroendet ӧkar, det ӓr trots allt en viktig del av kroppen.

Lyft tunga, hängande byst genom Bröstlyft. Fina bröst med ett säkert bröstlyft i Turkiet. Erfarna specialister‎. Kontakta oss nu!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Dem här kan också våra intressant

Bröstförstoring

Bröstförstoring i Turkiet

Att fӧrstora sina brӧst ӓr en av de vanligaste estetiska operationerna idag. Anledningarna ӓr både många och varierade. En del upplevera att deras brӧst ӓr fӧr små helt enkelt, eller att de inte ӓr proportioneliga till kroppsbyggnaden i ӧvrigt.

Läs mer »
Bröstförminskning

Bröstförminskning i Turkiet

Det finns flera olika anledningar till varfӧr kvinnor vӓljer att genomgå en operation fӧr brӧstfӧrminskning. En del har mycket stora brӧst som tynger ner och sliter på musklerna.

Läs mer »

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare