Bukplastik i Turkiet

5/5
bukplastik

Bukplastik i Turkiet

Operationstid: 2 – 3 timmar
Tid på kliniken: 1 – 2 dagar
Vistelse i Istanbul: 10 – 14 dagar
Sjukskrivning: 3 veckor
Börja träna: 6 veckor
Bedövning: Narkos
Pris: 39.900kr (hotell, transport ingår i priset)

Hudöverskott eller ”häng” nedtill på buken kan utvecklas i samband med normalt åldrande, graviditet, viktnedgång, tidigare bukkirurgi och vissa hudåkommor. Vid samtidig svaghet i bukmuskulaturen t.ex. efter upprepade graviditeter, kan magen bukta ut och se gravid ut. Många kan uppleva svårighet vid val av klädsel, hinder vid utövande av idrott, samt fukt och irritation i hudvecket nedtill på buken. En del kan också uppleva sämre hållning och besvär från ryggen.

Med en bukplastik kan man ta bort överskottshud och en del fett från bukenväggen och sedan strama upp kvarvarande hud så att magen blir slätare. Ibland sträckes också bukväggens muskler upp för att få bättre midja och mindre buktning av bukväggen. För att få ett bra operationsresultat och för att undvika medicinska risker vid och efter operationen ska du inte vara överviktig. Ditt BMI bör vara högst 27.

Om du röker ska du sluta snarast och vara rökfri vid operationen för att få bästa möjliga läkning.

Operationen av bukplastik tar ungefär en och en halv timme att utföra. Först görs fettsugning för att skapa en jämn fördelning av underhudsfettet. Därefter läggs ett snitt horisontellt nedtill, som vid ett kejsarsnitt. Snittet går sedan upp mot höftbenskammarna på båda sidor. Huden lossas upp mot revbensbågarna. Även naveln lossas från sitt fäste i huden. Den raka bukmuskeln förstärks om det behövs och huden sträcks nedåt. Överskottet tas bort och såret sys noggrant. Två sårdrän läggs under huden vanligtvis till dagen efter. Patienten stannar för observation till nästa dag. För att minska risken för vätskeansamling under huden rekommenderas gördel 4-6 veckor efter operation. Tejpförbandet kan avlägnas efter 3 dygn och man då börja duscha. En sårinfektionskontroll görs efter 1 vecka och och stygnen tas efter 2 veckor. Måttlig smärta förekommer en till två veckor.

Medictur är ett företag som har tjänat hälsosektorn i många år. Vi erbjuder förstklassig hälsovård till patienter från Europa och Turkiet, med bra utrustning och erfarna läkare. Vi är stolta över vårt rykte.

Välkommen till oss!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Dem här kan också våra intressant

armplastik

Armplastik

Armplastik syftar till att reducera överflödig vävnad på överarmen. Kan även göras tillsammans med fettsugning.

Läs mer »
fettsugning

Fettsugning i Turkiet

Fettsugning av buk, höfter, ridbyxor, lår, liposuction, body-contouring av olika fettansamlingar på kroppen är effektiv metod att snygga till kroppslinjerna.

Läs mer »
halslyft

Halslyft

Ett halslyft stramar upp den nedre delen av ansiktet och gör att man ser mycket yngre ut. Det kan antingen göras i samband med ett ansiktslyft eller

Läs mer »

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare