Pannlyft – Ögonbrynslyft i Turkiet

5/5
Pannlyft – Ögonbrynslyft

Pannlyft – Ögonbrynslyft i Turkiet

Operationstid: 1 timmar
Övernattning på sjukhuset: 1 dag
Tid på kliniken: –
Vistelse i Istanbul: 3 dagar
Sjukskrivning: 1 vecka
Börja träna: 2 veckor
Bedövning: Narkos
Pris: fr. 29.900kr (hotell, transport ingår i priset)

Pannlyft minskar dina bekymmersrynkor för alltid

Med åldern kommer inte bara visdom och erfarenhet. Åren sätter även sina spår i ditt ansikte. Vanliga ålderstecken är rynkor i pannan och sänkta ögonbryn som kan ge ett bekymrat eller trött och irriterat intryck. De här båda problemen åtgärdar vi med ett enda ingrepp.

Pannlyft och Ögonbrynslyft skapar ett yngre, piggare och gladare utseende hos såväl män som kvinnor. Få bort ålderstecknen och få ett ungt ansikte med pannlyft!

Pannlyft (ögonbrynslyft) är en plastik-kirurgisk operation som syftar till att sträcka pannhuden när ögonbrynen har sjunkit ned och/eller när det föreligger onormalt djupa veck/rynkor i pannan.

Ibland korrigerar man även djupa bekymmersrynkor i samband med ett pannlyft.

Lågt sittande ögonbryn och horisontella veck i pannan är ett resultat av åldrande men det finns även ärftliga faktorer som kan vara av betydelse. Vissa patienter har även vertikala veck mellan ögonbrynen. Operationens syfte är att sträcka huden i pannan, att lyfta ögonbrynen samt att släta ut vecken mellan ögonbrynen. Detta kan i vissa fall kombineras med ansiktslyft och/eller ögonlocksplastik. Många gånger tror patienter att de kan vara i behov av ett pannlyft när de egentligen är i behov av en ögonlocksplastik, vi kommer diskutera vad som passar dig utifrån dina förutsättningar under konsultationen på kliniken.

Varje operation planeras unikt efter just dig och dina speciella förutsättningar.

Trygg och prisvärd pannlyft (ögonbrynslyft) i Turkiet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Dem här kan också våra intressant

Utstående Öron

Utstående Öron

En öronplastik är en öronoperation som utförs i syfte att “fälla in” utsående öron. Utstående öron är ett medfött tillstånd.

Läs mer »
Läppförstoring Plastik

Läppförstoring Plastik

Fylliga läppar uppfattas av många som sensuellt och vackert. Dessvärre blir läpparna tunnare med åldrandet och det finns också en genetiskt variation i läpparnas storlek.

Läs mer »
Ögonlocksplastik

Ögonlocksplastik

Ögonlockslyft skapar ett yngre, piggare och gladare utseende hos såväl män som kvinnor. Huden kring ögonen mister med åren sin naturliga elasticitet och spänst.

Läs mer »
Näsplastik / Hump (Rhinoplastik)

Näsplastik / Hump

Näsplastik är en av de mest efterfrågade operationerna idag. Näsan är en viktig del av ansiktet och personligheten. Den är uppbyggd av brosk och benskelett, vilka behövs för näsans funktion.

Läs mer »
ansiktslyft - facelift

Ansiktslyft – Facelift i Turkiet

Operationstid: 3 – 5 timmarÖvernattning på sjukhuset: 1 dagTid på kliniken: –Vistelse i Istanbul: 7 – 10 dagarSjukskrivning: 10 – 15 dagarBörja träna: 1 månadBedövning: NarkosPris: fr. 48.000kr (hotell, transport ingår i

Läs mer »

Frågor & Svar

Alla våra operationer utförs av plastikkirurger specialistläkare Azimet Özdemir. De har sällskap av erfarna operationstekniker. Patienten kommer inte att sakna något under hela behandlingen. Du kommer att se den senaste behandlingen. Det finns operationssalar speciellt för detta på sjukhuset. De har utrustats med den senaste tekniken och modernaste utrustningen.

Självfallet, du kan avbeställa när du än vill innan resan påbörjas. Om du vill avbeställa så kommer du behöva betala 3000 kr i annulleringsavgift eftersom hela resan redan har planerats och organiserats.
Du har möjlighet till att avbryta efter den första undersökningen. Du kommer inte att skriva under något dokument som skulle kunna förhindra dig från att avbryta något. Om du avbryter på detta vis så kommer du att behöva betala de 3000 kr samt kostnaden för pendeltrafiken, läkarens undersökning samt laboratorieresultatens avgift. Du skulle då betala denna avgift i Istanbul.

I första hand så ska du kontakta Medictur via telefon eller e-post. Efter det kommer vi att behöva foton på de problematiska områden som du vill operera så att vi kan skicka dem till en specialist. Efter att specialist har granskat dessa så kan de ge oss mer detaljerad information. Vi förmedlar sedan den informationen till dig via telefon eller e-post. Genom detta, kan du få information om vilken plastikkirurgi du vill.
Medictur kommer att organisera hela din resa. Vi besvarar alla dina frågor innan du beger dig iväg och vi visar dig in behandlingsplan. Tillsammans med detta så planerar vi hela din behandlingsresa steg för steg. Du kommer att mötas upp av vårt professionella team i Istanbul och pendeltrafiken där kommer att tillhandahållas gratis. (Vårt team kan prata både Engelska och Turkiska) Om du så önskar, så är en av våra extratjänster att din guide kan tala ditt språk och kan finnas där vid din sida under hela din vistelse i Istanbul. Du kan nå vår guide dygnet runt. Vi kan också tillhandahålla dig med service världen över med vår dygnetruntöppna supportlinje helt gratis.
Medictur väljer ut experter och specialister på deras egna respektive fält och du kommer bara få behandling från dessa experter och specialister. Alla våra operationer kommer med ett garanticertifikat som är en symbol av tillförlit för denna service. På grund av detta kan du få information genom antingen läkare eller oss.

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare