Penisförtjockning

5/5
Penisförtjockning

Penisförtjockning i Turkiet

Operationstid: 1 – 2 timmar
Tid på kliniken: 1 dag
Vistelse i Istanbul: 3 – 4 dagar
Sjukskrivning: 7 – 10 dagar
Börja träna: 3 veckor
Bedövning: Narkos

Att förtjocka sin penis går till så att man placerar fettceller eller hud mellan svällkropparna och huden på penisen. Ofta tar man fettcellerna från den egna kroppen för att förhindra en bortstöttning. Dessa injiceras under huden på penisen. Använder man hud för att göra penisen tjockare så läggs denna in genom ett snitt i huden på penisen. I samband med detta måste man även genomföra en omskärelse. Operationen genomförs under narkos. Det resultat du kan förvänta dig är en ökning med cirka 30 procent i vilotillstånd och upp till 10 procent vid resning.

En penisförtjockning görs med narkos. Operationen görs genom att fettsuga delar av buken eller midjan.

Fettet som sugits ut sprutas sedan in i penisskaftet. Mängden fett brukar vara mellan 20 och 30 milligram.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Dem här kan också våra intressant

armplastik

Armplastik

Armplastik syftar till att reducera överflödig vävnad på överarmen. Kan även göras tillsammans med fettsugning.

Läs mer »
Lårplastik

Lårplastik

Lårplastik avser att kirurgiskt minska omfånget på låren och få dessa jämna dels i form och kontur. Det kan ibland röra sig om avlägsnande av

Läs mer »
halslyft

Halslyft

Ett halslyft stramar upp den nedre delen av ansiktet och gör att man ser mycket yngre ut. Det kan antingen göras i samband med ett ansiktslyft eller

Läs mer »
fettsugning

Fettsugning i Turkiet

Fettsugning av buk, höfter, ridbyxor, lår, liposuction, body-contouring av olika fettansamlingar på kroppen är effektiv metod att snygga till kroppslinjerna.

Läs mer »

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare