Penisförstoring

5/5
Penisförstoring

Penisförstoring i Turkiet

Operationstid: 1 – 2 timmar
Tid på kliniken: 1 dag
Vistelse i Istanbul: 3 – 4 dagar
Sjukskrivning: 7 – 10 dagar
Börja träna: 3 veckor
Bedövning: Narkos

Genomsnittslängden på en genomsnittlig västerländsk penis är 9,5 cm i slakt tillstånd och omkretsen är 8 cm. I erigerat tillstånd ökar genomsnittslängden till 15 centimeter och omkretsen till 10 centimeter.

Penisförstoring är något som är relativt ovanligt men fler och fler efterfråga. Många män som gör den här behandlingen får en kick i samband med att de behandlas men det är värt att förändringarna som sker efter ett ingrepp är främst i slakt tillstånd och i erigerat tillstånd blir ingreppen inte lika synbara.

Vanligtvis handlar en operation om man att man gör penisen ca två centimenter större. Fall då man kan komma strax över fyra centimeter har förekommit men är inte det normala.

Mannens penis har i alla tider betraktats som en symbol för manlighet och det finns en hel del män som är missnöjda med storleken på sin penis. Detta kan handla både om penisens längd och bredd. Det är många som tror att män förstorar sin penis för att imponera på tjejer men i själva verket är det ofta i möte med andra män som man vill ha något att visa upp. Detta kan vara i bastun eller i omklädningsrummet och ofta är det i viloläge som man tycker att penisen är för liten och inte i erogerat tillstånd. Det finns gott om produkter som marknadsförs på internet som olika metoder för att förlänga penisen utan ett kirurgiskt ingrepp. Det finns dock inte någon respektabel forskning som på en vetenskaplig nivå kan bekräfta att dessa metoder verkligen fungerar för att förstora en penis.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Print

Dem här kan också våra intressant

bukplastik

Bukplastik i Turkiet

Hudöverskott eller ”häng” nedtill på buken kan utvecklas i samband med normalt åldrande, graviditet, viktnedgång, tidigare bukkirurgi och vissa hudåkommor.

Läs mer »
armplastik

Armplastik

Armplastik syftar till att reducera överflödig vävnad på överarmen. Kan även göras tillsammans med fettsugning.

Läs mer »
halslyft

Halslyft

Ett halslyft stramar upp den nedre delen av ansiktet och gör att man ser mycket yngre ut. Det kan antingen göras i samband med ett ansiktslyft eller

Läs mer »
Lårplastik

Lårplastik

Lårplastik avser att kirurgiskt minska omfånget på låren och få dessa jämna dels i form och kontur. Det kan ibland röra sig om avlägsnande av

Läs mer »

Varför Turkiet?

Hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av erfarna och framgångsrika läkare och vårdpersonal på vårdcentraler är utrustade med avancerad teknik och är mycket billigare jämfört med tjänster i andra länder. Detta faktum är en primär orsak till Turkiets ledande position inom hälsoturism.

specialistläkare